Euroinvestor

Om Euroinvestor.com A/S

Euroinvestor.com A/S er en børsnoteret it-virksomhed på OMX og driver en række online-portaler inden for aktie-, investerings- og boligmarkedet. Samlet set bliver koncernens danske websites besøgt af ca. 2,4 mio. brugere om måneden.

Euroinvestor.com A/S ejer og driver følgende portaler og services:

Koncernen beskæftiger over 60 medarbejdere i ind- og udland og har til huse i Parkens nordøstlige kontortårn på adressen P. H. Lings Allé 4, 5, 2100 København Ø.


Virksomhedens mission


Euroinvestor.com A/S som arbejdsplads

Medarbejderne er Euroinvestor.com A/S’ vigtigste aktiv. Dygtige medarbejdere er garanter for, at vi fortsat kan give vores kunder og samarbejdspartnere en værdifuld og højt kvalificeret service.

Virksomheden er i vækst, og vi jagter altid en god forretningsmulighed. Vores produktpalette er stor, så vi har brug for mange forskellige stærke kompetencer, og mangfoldighed er vores styrke i samarbejdet på tværs af vores forretningsområder.

Vores medarbejdere er blandt de bedste inden for deres felter. En dynamisk virksomhed med relativt unge mennesker, hvor vi med vores flade struktur altid værdsætter gode ideer, og her er ikke langt fra tanke til handling.

Vi har tillid til dig som medarbejder og giver dig et stort ansvar og forventer selvstændighed, uanset hvor langt du er i din karriere.

Vi er af den opfattelse, at det er vigtigt for din trivsel og læringskurve, at du jævnligt kommer ud af din komfortzone, selvfølgelig med med hjælp og sparring fra gode kollegaer og/eller ledere.

Din udvikling hænger tæt sammen med din trivsel. Vores uformelle kultur med plads til forskelligheder, vores ligefremme og respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det skal være sjovt at gå på arbejde, understøtter arbejdsglæden og fremmer vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

At vi er en dynamisk og innovativ virksomhed kan krediteres vores medarbejdere.


Historie

Euroinvestor.com A/S bliver stiftet af brødrene Jens og Søren Alminde i 1997 som det første aktiesite for private investorer i Danmark.

Ved at give adgang til markedsinformationer, der hidtil har været forbeholdt professionelle aktører, bliver sitet hurtigt en succes, og i de følgende år lancerer Euroinvestor.com A/S portaler i Sverige, Norge, Frankrig, Holland og England.

Bliver børsnoteret og køber Boliga

I 2007 bliver Euroinvestor.com A/S børsnoteret og køber samme år 51 procent af anparterne i den nystartede boligside Boliga. Portalen viser, som det første herhjemme, blandt andet prisnedslag og liggetider på udbudte boliger og er dermed med til at skabe gennemsigtighed på boligmarkedet. Senere erhverver Euroinvestor.com A/S de sidste 49 procent af portalen.

Boliga får hurtigt en stor, loyal brugerskare, og i de følgende år lancerer sitet blandt andet fri adgang til BBR-oplysninger om samtlige boliger i Danmark og gratis adgang til salgspriser på handlede boliger siden 1992.

Fra 2012 til 2016 lancerer og køber Boliga og Euroinvestor.com A/S en række nye sites:


Koncernens samarbejdspartnere

Euroinvestor.com A/S, Boliga ApS, iBoligen ApS, Reel Finans Pantebrevsselskab A/S har følgende samarbejdspartnere, som du kan modtage markedsføring indenfor bolig- og finansmarkedet fra:

Boligadvokatkontoret ApS
Saxo Bank
Nordic Housing (Hannemann Sander Holding ApS)
Basisbank A/S
AKTIESELSKABET ARBEJDERNES LANDSBANK
DANSKE BANK A/S
BRFKREDIT A/S